+32491120957 info@apps2use.be

“Eerste jaar is voor ons”

Na de COVID-19 tijd kan er hopelijk terug op een normale manier gesport worden, voetbal is een sport die voor ons enorm belangrijk is, omwille van onze voetbalachtergrond en door het spel dat onze kinderen spelen.

In deze Corona-tijden hebben we verschillende signalen opgevangen dat het kosten plaatje voor verscheidene clubs enorm drukt op het jaarlijkse budget vandaar dat we als apps2use (eigenaar FootCal-app) zijn beginnen nadenken om onze structuur zo te zetten dat de clubs die interesse hebben de app gratis kunnen gebruiken als test gedurende het eerste jaar.

Nadien kunnen we als apps2use ervoor zorgen dat we door middel van sponsors weliswaar de app laten financieren. Dit moet dan per club besproken worden.

Belangrijk is dat we de clubs NIET contractueel binden voor langer dan 1 jaar zodoende dat de clubs er ten allen tijde kunnen uitstappen en zich niet hoeven te engageren op langere termijn, omdat wij weten dat de jaarlijkse budgetten beperkt zijn en daarom ook prioriteiten per jaar dienen gesteld te worden.

BETER. GOEDKOPER.DUIDELIJKER

FOOTCAL

FOOTCAL

www.footcal-new.be

+32491120957

info@apps2use.be

Meer Detail informatie